ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΗ Σκιάθος, έχει τύχει υποστήριξης ευεργετών που ανεξάρτητα από την οικονομική τους επιφάνεια πρόσφεραν τη βοήθειά τους για τις ανάγκες του νησιού.

Είναι πολλές οι φορές που η υποστήριξη έρχεται συστηματικά από τους ίδιους ευαισθητοποιημένους, είτε αυθόρμητα είτε μετά από αίτημα της τοπικής κοινωνίας, ανάμεσα σε αυτούς ξεχωρίζει για τη σπουδαία προσφορά του ο Γεώργιος Π. Αλεξανδρίδης, Επίτιμος Δημότης Σκιάθου.

Ιδιαίτερα σημαντική είναι η αδιάλειπτη και γενναιόδωρη προσφορά του, για την υποστήριξη των οικονομικά αδύναμων, εξασφαλίζοντας κάθε χρόνο το γιορτινό τραπέζι, Χριστούγεννα και Πάσχα, σε δεκάδες οικογένειες, αλλά και μεριμνώντας για την υγεία τους, καλύπτοντας τη δαπάνη απαιτητικών χειρουργικών επεμβάσεων και εξειδικευμένων εξετάσεων.

93918457 687019382063927 742842081633894400 nΣυνεπής στην παραδειγματική προσφορά του, και φέτος εξασφάλισε το πασχαλινό τραπέζι σε 106 οικογένειες.

Ο Δήμος Σκιάθου , συγχαίρει για την αδιάλειπτη και γενναιόδωρη προσφορά του, τον κ. Γεώργιο Π. Αλεξανδρίδη και τον Παράσχο Γεωργ. Αλεξανδρίδη, οι οποίοι για ακόμη μια φορά γίνονται αρωγοί για την κάλυψη αναγκών του νησιού.

 

 

 

 

 

 

 

 

.

tender1
tender2
Anakuklosi
Anakuklosi2
Diavgeia
Νέα
Epikoinwnia
Χρήσιμα τηλέφωνα

kales diakopes Dimos Skiathou Page 01

dark blue el

skiathos live gr

deyas

pedia

svak skiathos

eddypyy

1821

kep

Ο καιρός στη Σκιάθο

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Δήμου Σκιάθου

Κύλιση στην Αρχή