ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                                      Σκιάθος, 23 Ιανουαρίου 2015

ΝΟΜΟΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ                               

ΔΗΜΟΣ ΣΚΙΑΘΟΥ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ                             

Π Ι Ν Α Κ Α Σ 

Θέματος που συζητήθηκε και περίληψη απόφασης που λήφθηκε

κατά την 1η/23.1.2015 έκτακτη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Σκιάθου

 

ΘΕΜΑ

ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ  ΔΙΑΤΑΞΗΣ

 

 

 

1.

Εξέταση της από 16/01/2015 ένστασης του Ευθυμίου Θεόδωρου κατά της εταιρείας EUROCARHELLASLTD  στο στάδιο της ηλεκτρονικής αποσφράγισης των (υπο) φακέλων «Δικαιολογητικά Συμμετοχής –Τεχνική Προσφορά».

Α.Ο.Ε. 1/2015

ΟΜΟΦΩΝΑ

Α. Να γίνει αποδεκτή η ένσταση του ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟY κατά της εταιρείας EUROCARHELLASLTD  στο στάδιο της ηλεκτρονικής αποσφράγισης των (υπο)φακέλων «Δικαιολογητικά Συμμετοχής –Τεχνική Προσφορά», διότι ενώ διαπιστώθηκε η πληρότητα του φακέλου της εταιρείας EUROCARHELLASLTD  ως προς τα δικαιολογητικά συμμετοχής, το προσφερόμενο είδος βαλβολίνη L.S. (LIMITED SLIP) της EUROCAR Hellas LTD, είναι διαφορετικό προϊόν από το ζητούμενο στην υπ΄αριθμ. 2/2014 μελέτη, παρουσιάζει απόκλιση από τους όρους της διακήρυξης, παρόλο που έχει κατατεθεί από τον συμμετέχοντα υπεύθυνη δήλωση ότι έλαβε γνώση των όρων της διακήρυξης και της μελέτης, και δεν καλύπτει τις προδιαγραφές της προκήρυξης.

Β. Η εταιρεία «EUROCAR Hellas LTD» αποκλείεται από το επόμενο στάδιο του διαγωνισμού, που είναι η αποσφράγιση των οικονομικών προσφορών, και η οικονομική προσφορά της δε θα ανοιχθεί.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

ΣΤΑΜΕΛΟΣ ΗΛΙΑΣ

kales diakopes Dimos Skiathou Page 01

dark blue el

skiathos live gr

Κύλιση στην Αρχή