ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

ΔΗΜΟΣ ΣΚΙΑΘΟΥ

Γραφείο Δημοτικού Συμβουλίου

Πληροφορίες: Λιάνα Παπαβαγγέλη

Τηλέφ: 24273 50140, Fax: 24270 23925

Email: .

ΣΚΙΑΘΟΣ, 06/04/2017

Αρ. πρωτ.: 2700

ΠΡΟΣ

  •  Δήμαρχο Σκιάθου, κ. Δημήτριο Πρεβεζάνο
  •  κ. Δημοτικούς Συμβούλους

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

      Σας προσκαλούμε να προσέλθετε στην 5η συνεδρίαση (τακτική) του Δημοτικού Συμβουλίου στις 10 Απριλίου 2017, ημέρα Δευτέρα και ώρα 19:30΄, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, στο Μπούρτζι, για λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα:

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

  1. Λήψη Απόφασης Κανονιστικού Περιεχομένου για την παραχώρηση σχετικά με την χρήση αιγιαλού και παραλίας έμπροσθεν του ακινήτου «Κτήμα  Κουκουναριών Σκιάθου», μεταξύ της Ε.Τ.Α.Δ. και του Δήμου Σκιάθου, τον καθορισμό  του τρόπου διαχείρισης και των όρων χρήσης της αρ. πρωτ. 4622/2016 σύμβασης παραχώρησης για την άσκηση δραστηριοτήτων που εξυπηρετούν  τους λουόμενους και την αναψυχή του κοινού, και σε περίπτωση μεταβίβασης της χρήσης σε τρίτους, καθορισμός τμημάτων κοινοχρήστων χώρων αιγιαλού προς παραχώρηση με σύναψη μισθωτικής σχέσης έναντι ανταλλάγματος αποκλειστικά και μόνο με δημοπρασία. (Α.Ο.Ε.  66/2017) ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Αντιδήμαρχος, κ. Σταμέλος.

  1. Λήψη απόφασης για την έγκριση διενέργειας της υπηρεσίας ναυαγοσωστικής κάλυψης πολυσύχναστων παραλιών Δήμου Σκιάθου έτους 2017 και τον καθορισμό του τρόπου ανάθεσης. ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Αντιδήμαρχος, κ. Σταμέλος.

  1. Έγκριση για την εκμίσθωση ακινήτου στη θέση Άγιος Αντώνιος στη Σκιάθο (δημοπρασία σύμφωνα με τις διατάξεις του ΠΔ 270/81). ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Αντιδήμαρχος, κ. Σταμέλος.

  1. Λήψη απόφασης για την πρακτικη άσκηση σπουδάστριας ΙΕΚ στο Κέντρο Παιδιού του Δήμου Σκιάθου. ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Δημοτικός Σύμβουλος, κ. Μίχας.

  1. Έγκριση χορήγησης άδειας για πρόσβαση – διέλευση, εγκατάσταση υπαίθριας τηλεπικοινωνιακής καμπίνας, κατασκευή φρεατίων υποδοχής τηλεφωνικού παρόχου και χάνδακα σύνδεσης επί της οδού Παπαδιαμάντη στην «WIND ΕΛΛΑΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΑΕΒΕ». ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Αντιδήμαρχος, κ. Σταμέλος.

  1. Λήψη απόφασης για τη συμμετοχή του Δήμου Σκιάθου στην Ευρωπαϊκή πρωτοβουλία «Έξυπνα Νησιά». ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Αντιδήμαρχος, κ. Γιαννίτσης.

  1. Λήψη απόφασης για τροποποίηση του άρθρου 3 του Κανονισμού Καθαριότητας του Δήμου Σκιάθου. ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Αντιδήμαρχος, κ. Γιαννίτσης.
  1. Χορήγηση προέγκρισης σε Κ.Υ.Ε.. ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: κ. ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ.

  1. Χορήγηση παράτασης ωραρίου χρήσης μουσικής σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος. ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: κ. ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ.

  1. Μετακινήσεις. 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΘΕΟΔΟΣΙΟΣ  ΑΓΓ.  ΤΡΑΚΟΣΑΣ

kales diakopes Dimos Skiathou Page 01

dark blue el

skiathos live gr

Κύλιση στην Αρχή