ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                 Σκιάθος 20-05-2016

ΝΟΜΟΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ                                                     

ΔΗΜΟΣ ΣΚΙΑΘΟΥ

Τηλ: 2427350104

Ε-mail: .">.

Skiathos.gr

Facebook.com/skiathos.official

twitter.com/skiathos

 limani12

  

ΔΕΛΤΙΟΤΥΠΟΥ

ΤηνΤετάρτη 11 Μαΐου ολοκληρώθηκε το έργο ασφαλτόστρωσης του Κεντρικού Λιμένα Σκιάθου, προυπολογισμού 120.335,84 € συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. Το έργο χρηματοδοτήθηκε από το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Σκιάθου.

limani11

Συγκεκριμένα πραγματοποιήθηκε επιμελής καθαρισμός όλης της επιφάνειας του προβλήτα με σκοπό την απομάκρυνση όλων των προϊόντων που έχουν προκύψει από την αποσύνθεση του οδοστρώματος,            επάλειψη με ασφαλτικό γαλάκτωμα (Ασφαλτική Συγκολλητική Επάλειψη) έτσι ώστε στη συνέχεια να μπορεί να κατασκευαστεί η ισοπεδωτική στρώση κυκλοφορίας Α265 μεταβλητού πάχους, κατασκευή ισοπεδωτικής στρώση κυκλοφορίας Α265 μεταβλητού πάχους και εφαρμογή προαναμεμειγμένου κονιάματος με βάση το τσιμέντο, μεγάλης διάρκειας και αντοχής για την δημιουργία προϋποθέσεων εγκιβωτισμού της ασφάλτου στο όριο του παραλιακού κρηπιδώματος.

Οι επόμενες επεμβάσεις του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Σκιάθου στον κεντρικό λιμένα αφορούν την εγκατάσταση φωτισμού, δημιουργία χώρου φύλαξης αποσκευών όπως και την εγκατάσταση χημικών τουαλετών.

Η ολοκλήρωση της ασφαλτόστρωσης μαζί με την αποκατάσταση του υφιστάμενου κρηπιδώματος του κεντρικού λιμένα Σκιάθου, που είχε ολοκληρωθεί μέσα στο 2015, αλλά και οι επόμενες επεμβάσεις του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου θα εξυπηρετούν πλέον με τον καλύτερο τρόπο την ακτοπλοϊκή σύνδεση του νησιού με την Ηπειρωτική Ελλάδα και θα το καταστούν απόλυτα λειτουργικό για τους κατοίκους και τους επισκέπτες του νησιού.

kales diakopes Dimos Skiathou Page 01

dark blue el

skiathos live gr

deyas

pedia

svak skiathos

eddypyy

kep

Ο καιρός στη Σκιάθο

 
Κύλιση στην Αρχή