ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                 Σκιάθος 03-02-2016

ΝΟΜΟΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ                                                     

ΔΗΜΟΣ ΣΚΙΑΘΟΥ

Τηλ: 2427350104

Ε-mail: .">.

Skiathos.gr

Facebook.com/skiathos.official

twitter.com/skiathos

 

 

 

 

 

 

 

ΔΕΛΤΙΟΤΥΠΟΥ

Ο Δήμος Σκιάθου ενημερώνει κάθε ενδιαφερόμενο για την καθυστέρηση στη έναρξη λειτουργίας του ανακαινισμένου Παιδικού Σταθμού.

Με πρωτοβουλία του Δήμου, το έργο εντάχθηκε στο Τεχνικό Πρόγραμμα της Περιφέρειας Θεσσαλίας με Προϋπολογισμό 80.000,00 € (μετην έκπτωση 49.600) μέσω ΕΣΠΑ. Το έργο υλοποιήθηκε μετά από διαγωνισμό και ανάδειξη αναδόχου, με ευθύνη της Περιφέρειας και ο Δήμος κλήθηκε να το παραλάβει τον Νοέμβριο του 2015 στο Δήμο Βόλου.

Η Δημοτική Αρχή μέσω του αρμόδιου Δημοτικού Συμβούλου κυρίου Νικολάου Αναγνώστου, αρνήθηκε την παραλαβή του έργου από τον ανάδοχο, γιατί παρατηρήθηκαν προβλήματα στην υγρομόνωση του κτιρίου.

Ο Δήμος αμέσως κάλεσε τον ανάδοχο να προβεί σε όλες τις διορθώσεις προκειμένου το έργο να ολοκληρωθεί, ώστε να είναι λειτουργικό και ασφαλές για τα παιδιά που φιλοξενεί και τους εργαζόμενους που θα επιχειρούν σε αυτό, προκειμένου να γίνει οριστική παραλαβή του.

Ο Δήμος Σκιάθου θα παραλάβει το έργο, μετά τη διόρθωση των όποιων αστοχιών στην κατασκευή, προκειμένου να το παραδώσει προς χρήση στους δημότες του. Γνωστοποιεί όμως, προς κάθε ενδιαφερόμενο ότι κύρια προϋπόθεση για την παραλαβή του έργου, θα αποτελέσει η διόρθωση των ατελειών του, όπως άλλωστε προβλέπεται βάσει συμβάσεως, ώστε να αποτελεί ένα σύγχρονο, λειτουργικό και ασφαλές κτίριο.

Ο Δήμος Σκιάθου είναι σε θέση να παρέχει κάθε περαιτέρω λεπτομερή ενημέρωση προς κάθε ενδιαφερόμενο.

kales diakopes Dimos Skiathou Page 01

dark blue el

skiathos live gr

deyas

pedia

svak skiathos

eddypyy

kep

Ο καιρός στη Σκιάθο

 
Κύλιση στην Αρχή