foto-4

Το Σάββατο 14 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε στο ανοιχτό θέατρο στο Μπούρτζι η παρουσίαση των τμημάτων της ενόργανης, ρυθμικής γυμναστικής, μοντέρνου χορού , latin και zoumba του αθλητικού τμήματος του Δήμου Σκιάθου.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με το τμήμα της ενόργανης όπου οι υπεύθυνοι γυμναστές  : Ζήκος Ιωάννης και Καρβέλης Ιωάννης παρουσίασαν πρόγραμμα ασκήσεων εδάφους και ασκήσεων στον ίππο. Συμμετείχαν  60 αγόρια και κορίτσια ηλικίας 4 έως 12 ετών.

foto-5

 Στο τέλος της επίδειξης μοιράστηκαν αναμνηστικές φωτογραφίες σε όλους τους μικρούς αθλητές οι οποίοι ευχαρίστησαν θερμά τους γυμναστές τους.Το τμήμα της ενόργανης λειτουργεί 12 χρόνια.

Ακολούθησε η παρουσίαση των τμημάτων χορού του αθλητικού τμήματος του Δήμου. Συμμετείχαν παιδιά νηπιακής ηλικίας , όλων των τάξεων Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου καθώς και για 2η χρονιά τμήμα ενηλίκων  το οποίο παρουσίασε latin χορό και zumba.Τα  τμήματα ρυθμικής, μοντέρνου χορού και latin λειτουργούν  στη Σκιάθο εδώ και πολλά χρόνια με μεγάλη επιτυχία , αριθμούν  συνολικά 170 μέλη και έχουν ως υπεύθυνους τους Κουτσίκου  Πόλυ, Βαρσάκη Τζίτζη και Καρανικολόπυλο Γιώργο, τους οποίους ο κόσμος ευχαρίστησε θερμά για το σπουδαίο έργο που επιτελούν.

photo-1

 Στο ανοιχτό θέατρο που ήταν κατάμεστο από κόσμο, σε μια ατμόσφαιρα χαράς και ενθουσιασμού ο Δήμαρχος Σκιάθου Νίκος Πλωμαρίτης απηύθυνε χαιρετισμό ευχαριστώντας τα μέλη, την υπεύθυνη του αθλητικού τμήματος και της διοργάνωσης κ. Κουτσίκου Πόλυ με τους συνεργάτες της καθώς και όλους τους παρευρισκομένους  που στηρίζουν τέτοιου είδους προσπάθειες. Τον χαιρετισμό  έκλεισε εκφράζοντας  τη  σκέψη του, ότι παρ’ όλες  τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε  οι ψυχές μας γεμίζουν με χαρά με τέτοιες όμορφες εκδηλώσεις.

Ο κύκλος των μαθημάτων  της χειμερινής περιόδου  έκλεισε  και για το αθλητικό τμήμα του  Taekwondo με μία όμορφη εκδήλωση όπου  πραγματοποιήθηκαν εξετάσεις  για την επίδοση ζωνών. Πρόκειται για ένα πολυπληθές τμήμα που αριθμεί 90 μέλη  και κατά ομολογία του ομοσπονδιακού προπονητή κ. Απόστολο Ιακωβάκη το επίπεδο των αθλητών είναι εξαιρετικό. Αυτό οφείλεται στην  γυμνάστρια κ. Τσότσου Κων/να και Τσότσο Γεώργιο οι οποίοι με ακούραστη  προσπάθεια και μεράκι δημιούργησαν το εντυπωσιακό αυτό αποτέλεσμα 

 

kales diakopes Dimos Skiathou Page 01

dark blue el

skiathos live gr

deyas

pedia

svak skiathos

eddypyy

kep

Ο καιρός στη Σκιάθο

 
Κύλιση στην Αρχή