ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                 Σκιάθος 01-06-2016

ΝΟΜΟΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ                                                     

ΔΗΜΟΣ ΣΚΙΑΘΟΥ

Τηλ: 2427350104

Ε-mail: .">.

Skiathos.gr

Facebook.com/skiathos.official

twitter.com/skiathos

 paidikos-stathmos

 

ΔΕΛΤΙΟΤΥΠΟΥ

 

Από σήμερα Τετάρτη 1η  Ιουνίου και μέχρι την 15η Ιουνίου θα γίνονται δεκτές οι αιτήσεις εγγραφής και επανεγγραφής  για το σχολικό έτος 2016 – 2017 των εργαζομένων μητέρων που ενδιαφέρονται να εγγράψουν τα παιδιά τους στον Παιδικό Σταθμό του Δήμου Σκιάθου.

Ο Δήμος Σκιάθου με γνώμονα το παιδί και την εργαζόμενη μητέρα, έχει ως στόχο να αξιοποιήσει όσο καλύτερα γίνεται τον Παιδικό Σταθμό. Συνεχίζοντας τα σύγχρονα προγράμματα, προσαρμοσμένα στην προσχολική ηλικία, από τις παιδαγωγούς που με εμπειρία και αγάπη για τα παιδιά στελεχώνουν τον Παιδικό Σταθμό της Σκιάθου, επισκεύασε το κτίριο, δημιουργώντας έτσι ένα ασφαλές και ζεστό περιβάλλον, πρότυπο για τα ελληνικά δεδομένα.

Ο Παιδικός Σταθμός της Σκιάθου φιλοξενεί μέχρι 60 παιδιά εργαζόμενων μητέρων, ενώ από το Σεπτέμβριο του 2015 τα 31 παιδιά από αυτά επιχορηγούνται από το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Εναρμόνισης της Οικογένειας και η φοίτησή τους γίνεται δωρεάν. Οι μητέρες που επιθυμούν να συμμετέχουν στο πρόγραμμα ΕΣΠΑ οφείλουν να κάνουν αρχικά την αίτηση προς το Δήμο και μέσα στον μήνα Ιούλιο θα ανακοινωθούν οι ημερομηνίες κατάθεσης των διικαιολογητικών για το Πρόγραμμα Εναρμόνισης της Οικογένειας.

            Για τα απαραίτητα δικαιολογητικά ή για όποια άλλη διευκρίνηση χρειάζονται οι αιτούντες μπορούνε να απευθύνονται στο γραφείο του Παιδικού Σταθμού από τις 10:30π.μ. έως τις 11:30π.μ. , στο τηλέφωνο 2427022042 και στην ηλεκτρονική διεύθυνση: ..">..

kales diakopes Dimos Skiathou Page 01

dark blue el

skiathos live gr

deyas

pedia

svak skiathos

eddypyy

kep

Ο καιρός στη Σκιάθο

 
Κύλιση στην Αρχή