a2
Στην έκθεση τουρισμού
TRAVELEXPOCYPRUS 2024 συμμετείχε για πρώτη φορά από το 2019 ο Δήμος Σκιάθου με δικό του περίπτερο. Η έκθεση πραγματοποιήθηκε το διάστημα 19- 21 Απριλίου 2024 στους χώρους της κρατικής έκθεσης στη Λευκωσία της Κύπρου. Τον Δήμο εκπροσώπησαν ο δημοτικός σύμβουλος και μέλος της επιτροπής τουρισμού, Χρήστος Εμμανουήλ, και η Λία Παλλαντζά, συνεργάτιδα του Αντιδημάρχου τουρισμού, Αλεξάνδρου Ευσταθίου.a1

Στο πλαίσιο της συμμετοχής του Δήμου στην έκθεση πραγματοποιήθηκαν παράλληλες δράσεις προβολής στον ψηφιακό και έντυπο τύπο της Κύπρου με σκοπό τη δυναμική παρουσία του προορισμού την ενίσχυση της ροής των επισκεπτών από την τουριστική αγορά της Κύπρου.

Οι εκπρόσωποι του Δήμου πραγματοποίησαν συνάντηση με διευθυντικά στελέχη της αεροπορικής εταιρείας, Cyprus Αirways για δράσεις προβολής, στο πλαίσιο της συνεργασίας του Δήμου που έχει ξεκινήσει από το 2022, και έχει ήδη αποφέρει στην αύξηση των απευθείας πτήσεων Λάρνακα - Σκιάθος φέτος από δύο σε τρεις την εβδομάδα, αποδεικνύοντας έτσι ότι η Σκιάθος είναι ένας σημαντικός και αγαπητός προορισμός για το κοινό της Κύπρου.

a3Η έκθεση TRAVELEXPOCYPRUS 2024 χαρακτηρίζεται από τις πιο επιτυχημένες εκθέσεις που οργανώνονται στην Κύπρο και προσελκύει πάνω από 10.000 επισκέπτες κάθε χρόνο ενώ αποτελεί και την μόνη τουριστική έκθεση που πραγματοποιείται στη χώρα. Προσφέρει ολόπλευρη πληροφόρηση και ενημέρωση στους ταξιδιώτες που επιθυμούν να περάσουν τις διακοπές τους στην Κύπρο και το εξωτερικό, καθώς και ελκυστικά ταξιδιωτικά πακέτα από τους εκθέτες που συμμετέχουν, όπως το Υπουργείο Τουρισμού, ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού, Δήμοι, Ταξιδιωτικοί Πράκτορες και Αεροπορικές Εταιρείες.

 

 

 

 

.

 

 

 

 

 

 

.

kales diakopes Dimos Skiathou Page 01

dark blue el

skiathos live gr

deyas

pedia

svak skiathos

eddypyy

kep

Ο καιρός στη Σκιάθο

 
Κύλιση στην Αρχή