12
Ο Δήμος Σκιάθου και η Αντιδημαρχία Νεολαίας και Εθελοντισμού αναγνωρίζοντας την αξία της συμμετοχής των νέων στην τοπική αυτοδιοίκηση διοργανώνει ανοιχτή δημόσια διαβούλευση με θέμα «Ο ρόλος των νέων 15-30 στην τοπική αυτοδιοίκηση» το Σάββατο 6 Απριλίου 2024 στις 19:00 στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου στο Μπούρτζι.

Με σκοπό τη συγκρότηση Δημοτικού Συμβουλίου Νεολαίας Σκιάθου, οι νέοι μέσω της διαβούλευσης θα έχουν την δυνατότητα να ενημερωθούν για τη λειτουργία και τη σημασία της συμμετοχής τους στο Δημοτικό Συμβούλιο Νεολαίας, να συζητήσουν τους προβλήματισμούς τους και να εκφράσουν τις ιδέες τους, στοχεύοντας στην υλοποίησή τους.

Η τοπική αυτοδιοίκηση είναι το ιδανικότερο πεδίο για να απελευθερώσει η νέα γενιά τις τεράστιες δυνατότητές της, να εφαρμόσει τις καινοτόμες ιδέες της και να αξιοποιήσει τις εξαιρετικές δεξιότητες της. Το δημοτικό συμβούλιο νεολαίας δίνει τη δυνατότητα, σε συνεργασία με τον Δήμο και τα αντίστοιχα συμβούλια νέων σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο, για ενεργό συμμετοχή των νέων στην τοπική κοινωνία, την διαμόρφωση της τοπικής στρατηγικής στον τομέα της νεολαίας και την ανάδειξη ζητημάτων που απασχολούν τις νέες και τους νέους της περιοχής. 

Ομιλητές ο Αντιδήμαρχος Νεολαίας & Εθελοντισμού, Δημήτρης Καραθάνος, και η Εθνική Συντονίστρια Δικτύου Eurodesk, Πόπη Δάλλα.

Στο τέλος της διαβούλευσης θα ακολουθήσει μουσική εκδήλωση με τον Φίλιππο Ρακότο.

 

kales diakopes Dimos Skiathou Page 01

dark blue el

skiathos live gr

deyas

pedia

svak skiathos

eddypyy

kep

Ο καιρός στη Σκιάθο

 
Κύλιση στην Αρχή